Październik 2017

TEMAT NUMERU:
Techniką, nie łopatą!

POLECAMY PRZECZYTAĆ:

Ziemski czyściec Grzegorza A.

Bliscy rodziny zmarłego Grzegorza A.
nie mogą go pochować,
bo jak przekonują
zakład pogrzebowy nie załatwił
pozwolenia na transport zwłok. Z kolei
właściciel zakładu za brak wszelkich
formalności obwinia najbliższych zmarłego

Liczba spopieleń rośnie

Ponad rok temu włocławski „Tartar”
otworzył własne krematorium.
— To był strzał
w dziesiątkę
– opowiada Michał Pluciński,
właściciel zakładu. Udział kremacji
w ogólnej liczbie pochówków
w jego firmie to prawie do 70 proc.

Przyczyny nieudanych balsamacji

Zdarza się to nawet najlepszym
balsamistom i byłbyś nieuczciwy
w stosunku do siebie, gdybyś powiedział,
że coś takiego nie przydarzyło się tobie.
Problem tkwi w niepokojącej
liczbie nieudanych balsamacji

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s